NODA navn

Podkast

Vil du vite hva en arkitekt eller designer gjør? Vi invitert våre medlemmer til å fortelle om deres reise fra skolebenken til arbeidslivet.

Du finner podkasten på Spotify, Apple iTunes/Podkaster og Google podkast.


Introduksjonsepisode
Bli bedre kjent med NODA, Nordnorsk Design- og arkitektursenter. Med i studio har vi NODA gründer, Michele Renee Widerøe.
Lytt til episoden HER.

1 - Interiørarkitektur
Interiørarkitekt og møbeldesigner Terese Simonsen er på besøk. Hun forteller om hennes reise fra skolebenken til arbeidslivet. Hva vil det egentlig si å være interiørarkitekt?
Lytt til episoden HER.

2 - Landskapsarkitektur
I denne episoden prater vi om landskapsarkitektur. I studio har vi besøk av landskapsarkitekt Mari Bergset som er ekspert innen fagfeltet.
Lytt til episoden HER.

3 - Arkitektur
I dag har vi besøk av Mads Nermo. Han har alltid visst at han skulle bli arkitekt. Han forteller hva som gjør arkitekturfagene så spennende og hvordan det er å studere arkitektur.
Lytt til episoden HER.

4 - Grafisk design
I denne episoden prater vi om grafisk design. Med oss i studio har vi besøk av Eivind Reibo. Han er grafisk designer og har de siste 10 årene jobbet i design-studioet Reibo i Tromsø.
Lytt til episoden HER.

5 - Design og tjenestedesign
I denne episoden prater vi om design og tjenestedesign. Med oss i studio har vi besøk av Martin Bendiksen, som har jobbet profesjonelt med design siden 2014.
Lytt til episoden HER.


Produksjon og lyddesign er av vår medlemsbedrift Benzin.

Prosjektet er finansiert av Kulturtanken.


Har du spørsmål eller forslag til tema vi bør snakke om send oss mail på post@no-da.no