NODA navn

Kreativ workshop for næringsliv

Utfold din kreativitet med NODAs tilbud for bedrifter. Bli med på en morsom, engasjerende og lærerik workshop.

NODA har fått mange forespørsler om å levere kurs for å styrke kreativiten hos ansatte i ulike bedrifter, spesielt de som ikke jobber direkte med design og arkitektur. Dette har vi nå laget et konsept ut av, vi har flere temaer klare. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale, om du planlegger fagdag, konferanse, avdelingsmøte, jobbsosialt, eller helt enkelt ønsker et ekstra push i en travel hverdag

Målet med kurset: Dette er et lavterskel kveldsarrangement ment for grupper. Vi byr på kreative oppgaver for å styrke kreativiteten, ha det gøy, tenke utenfor boksen, skape engasjement på jobben, noe som er viktig for teambuilding i en bedrift/gruppe.

Om kurset som tilbys i august/september (flere temaer kommer etterhvert)

Kurs #1: Arkitekturhatter Ideen er å lage høye tårnstrukturer hvor vi lar oss inspirere av internasjonale bygninger. Kanskje du kjenner til The Gherbit i London eller Turning Torso i Malmö

Vi starter kvelden med en kort forklaring på hvilken geometriske prinsipper som ligger bak bygningene, så vel som hvilke konsepter som brukes for å få til byggets stabilitet. Deretter får deltakere tildelt store papirark i forskjellige farger. Disse kan f.eks .: rulles eller brettes til en sylindriske eller polygonale form. Så skal vi se på hvilke strategier som kan brukes for å gi stabilitet til hattene. Så går man videre og jobber med «fasadene» der man kan legge på diverse elementer eller man kutter bort områder.

Resultatet blir unike og øyenfallende hatter som vises på «hat walken»på slutten av kvelden. Dette er garantert den morsomste måte å vise hva man har laget. Velkommen!

Kursholdere Arkitekt Marc Ihle, Michele R, Widerøe (leder i NODA)

Varighet 2 timer

Antall deltakere ikke flere enn 20 stk per kurs (på grunn av korona restriksjoner)

Pris 15 000 kr dette inkludere materialer og honorar

Vi kan også arrangere kurs i deres lokaler. Bare å ta kontakt for mer informasjon: michele@no-da.no