NODA navn

Et år med Designskole for alle

NODA ser tilbake på et fantastisk år, og har laget en delrapport for det første året av Designskolen

Et helt år med Designskole er forbi. 2020 har vært spesielt som det første året for Designskolen. Det har vært givende, utfordrende, tvunget oss til å tenke nytt - men likefullt fylt med mange aktiviteter for barn og unge. Deltakerne har fått bryne seg på ulike utfordringer som de har løst med verktøy fra design- og arkitekturfagene.

Prosjektet ”Designskole for alle” er en del av NODA_Ung , og er tenkt spesielt for å inkludere et mangfold av barn i Nord-Norge. Gjennom tilbudet skal NODA skape en trygg, kreativ og inkluderende arena for deltakerne. Det sentrale i programmene til NODA_Ung er at barn og unge lærer å mestre egen prosess. Det skjer blant annet ved å styrke den enkeltes følelse av å høre til og av å være en del av noe.

I 2020 har "Designskolen for alle" vært hovedfinansiert av Kulturtanken og Samfunnsløftet, og prosjektmidler fra Tromsø kommune og Gjensidigestiftelsen (sommertilbudet). Mindre sponsorat har tilkommet fra Norconsult. Vi takker alle bidragsytere som har sponset med lokaler, materialer, egne timer og mye engasjement!

Vi gleder oss over et fantastisk år, og ser fram til mange flere aktiviteter i 2021 og i årene som kommer.

HER kan du lese rapporten, og se bilder og tekster fra alle arrangementene i 2020.

Vil du eller barnet ditt delta på eller ha invitasjon til aktivitetene våre - send en mail til oss på post@no-da.no, eller meld deg på vårt nyhetsbrev.

Vi i NODA takker for stort engasjement og mange fine øyeblikk i løpet av 2020.

Velkommen til å delta på Designskolen 2021, da venter spennende aktiviteter!