NODA navn

Bidrag til Arctic Innovation Week

Arctic Innovation Week 2020 er i gang, og NODA er med!

Denne uka sparkes Arctic Innovation Week 2020 (AIW) i gang, arrangert av Innovasjon Norge. Arrangementene strekker seg mellom 19-25. oktober over hele Nord-Norge. Temaet for årets AIW er "nye og uventede samarbeid", og målet for uka er å skape et nyskapende, robust og mangfoldig næringsliv. NODA stiller med tre arrangementer i Nord-Norge, i Alta, Karasjok og Tromsø.

I Alta blir det foredrag med landets fremste fargeekspert, Dagny Thurman-Moe, den 22.oktober. Foredraget er i samarbeid med Visjona og Verte landskap og arkitektur. Link til arrangement HER. Link til påmelding HER.

I Karasjok blir det workshop i tjenestedesign for reiselivsbedrifter, den 22. oktober. Arrangementet er i samarbeid med Sápmi næringshage. Link til arrangementet HER. Påmelding til solveig@sapminh.no.

I Tromsø har vi morrakaffe med WAYAWAYA, den 23. oktober. Iris fra WAYAWAYA skal snakke om uventet omstilling og nye samarbeid i forbindelse med Covid-19. Link til arrangementet HER. Påmelding til post@no-da.no.

Arctiv Innovation Week 2020 er en fantastisk mulighet til å skape nye bekjentskap og samarbeid i Nord-Norge.

"Det er viktigere enn noen gang å inspirere personer, bedrifter og organisasjoner med unike idéer til å løfte blikket, se muligheter, søke samarbeid og ikke minst synliggjøre de gode eksemplene på bedrifter i vår region, og koble dem sammen.", Innovasjon Norge.

NODA vil bidra med arrangementer til AIW for å vise at design og arkitektur er vesentlige fag for innovasjon, verdiskapning og næringsutvikling.

Vi håper hele Nord-Norge støtter opp om Arctic Innovation Week, kommer sammen og skaper nye samarbeid på tvers av fag og sektorer.

Sammen for et innovativt Nord-Norge!