NODA navn

Nyheter:

Utdanning innen arkitektur

Opptaket til høyere utdanning er startet, i den anledning har vi tatt en prat med Elin Delmar som jobber hos Norconsult i Tromsø som arkitekt, om hvordan hverdagen hennes ser ut!

Vadsøfolket har talt!

Kofferten vår en full av post-its med mange gode innspill til årets Inkluderende Arktiske Byrom. Vi har møtt folk i alle aldre og med ulik bakgrunn. Fellesnevneren er at alle bor i Vadsø. De har fortalt oss om Vadsø, om byrommet, ønsker og tanker.

Kvinner og design

Min kollega Vegard «bestilte» en kronikk av meg i forrige uke; «siden det er kvinnedag må du skrive om det å være kvinnelig sjef eller om kvinner og design». Hvor skal jeg begynne?

Påfyll i Bodø

NODA inviterer til faglig og sosial påfyll i Bodø!

iFinnmark artikkel om Vadsø prosjektet

Nord-Norsk Design og Arkitektursenter (NODA) har vært på besøk i Vadsø denne uken for å samle innspill til å bygge et fellesrom i byen de selv ikke vet hvordan skal se ut.

Besøksforvaltning er også samfunnsutvikling

Verdifulle erfaringer med designdrevet utvikling for og med Fjordgård og Senja kommune

NODA + Vadsø = Inkluderende arktiske byrom

Vadsø blir destinasjonen for årets byromsprosjekt!

Utdanning innen grafisk design

Opptaket til høyere utdanning er startet, i den anledning har vi tatt en prat med Karine Kimo Pedersen i Árvu om hvordan hverdagen som grafisk designer er!

Utdanning innen landskapsarkitektur

Opptak til høyere utdanning har startet, i den anledning har vi tatt en liten prat med Diana Horvath i Verte landskap-arkitektur AS om hvordan hverdagen som landskapsarkitekt er!