NODA navn

Wabi Sabi

Smykkedesign

Wabi Sabi holder til i en bakgård i Tromsø, hvor vi driver et smykkegalleri og verksted. Fra galleriet kan du se oss arbeide i verkstedet, og få innsyn i hvordan smykkene blir til. Vi produserer smykker av gull og sølv, perler, edelstener og diamanter. Ideen vår er å skape et lokalt design med produksjon i Tromsø. Verkstedet har potensiale til å vokse, og vi ønsker å se flere av våre smykker vandre rundt i verden!

I designprosessen lar vi materialet lede oss, og smykkene blir til mens vi jobber. Teknikker vi bruker er blant annet sandstøp - en gammel teknikk som gir massive smykker med et røft og ærlig design. Vi liker kontraster og i tillegg til de kompakte sandstøpte smykkene jobber vi med serier som er lette, luftige og arkitektoniske.

Wabi Sabi er vår filosofi - å se skjønnheten i det uperfekte. Livet er fullt av muligheter og utfordringer. I gull ligger det ofte mye historier. Vi elsker å gi nytt liv til "gammelt" gull, og er ydmyk for den tillit vi får av våre kunder når vi smelter om deres gamle smykker til nye skatter.

I en bakgård finner du galleriet vårt - smakfullt innredet, med et urbant uttrykk. Det kunne vært i en hvilken som helst europeisk storby - men vi er i Kulturkvartalet i Tromsø!

Ann-Merete: 412 00 151  annmerete@wabisbi.no
Dagmar: 924 82 676  dagmar@wabisabi.no

Kontakt

Adresse: Peder Hansens Gate 4B 9008, Tromsø
Telefon: 412 00 151
E-post: annmerete@wabisbi.no
Web: www.wabisabi.no