NODA navn

PÅFYLL: gjenbruk og transformasjon

Tid: 19.09.23 Kl. 17.00
Sted: Containeren til prosjekt67. Beddingen kulturhus, Molobyen, Bodø

Gjenbruk, klima og sirkulærøkonomi er temaer som er høyt på dagens byutviklings-agenda. Hvordan svarer morgendagens arkitekter på dagens utfordringer? Og hva gjør utbyggerne for å ta til seg ny kunnskap? Rykende ferske arkitekter fra NTNU viser frem og forteller om hvordan de har jobbet med temaene gjenbruk og transformasjon av bygg, i sine masteroppgaver.

Ser vi løsninger som kan være til inspirasjon i det videre byutviklingen i Bodø? By- og stedsutviklere fra Bodø Kommune og Molobyen gir feedback på arbeidet og tematikken diskuteres med inviterte gjester.

Scenen for arrangementet er den nye Kunstcontaineren ved Beddingen, som i seg er et eksempel på hvordan bygg kan transformeres og resirkuleres.


Dørene åpner for kl16, det blir korte presentasjoner kl 17 og vi avslutter med Åpning av Kunstcontaineren kl 18. Dessuten får vi en titt på de nye badstuene som akkurat åpnet.

Arrangementet foregår i Kunstcontaineren til Prosjekt67. Beddingen kulturhus, Molobyen, Bodø. Arrangementet er gratis og åpent for alle, men begrenset antall plasser. Reserver din plass HER

Program:
16.00 Drop-in
17.00 Velkommen og introduksjon
17.05 Presentasjon av Arkitektstundenters arbeid: Alternativ001 - Eline Bye og Silje Ustad Dwelling Monuments - William Horstad og Ole Flatebø I såret landskap - Karine Espedalen og Oda Tingstad Ressursbruket - Sigrid Strandvoll og Jenny Torvik Årsværet - Oda Renli og Linn Sofie Olsen


17.30 Feedback og diskusjon: Hva tar vi med av studentenes løsninger? Hvordan kan vi i Bodø bli enda bedre på gjenbruk og transformasjon av bygg? Inviterte gjester fra Bodø Kommune, Molobyen og NODA.

18.00 Åpning av Kunstcontaineren, Prosjekt 67 – et eksempel på by

etter 18: Mingle, teste badstuen og få sosial og faglig påfyll utover kvelden.


Vi ser frem til hyggelig, faglig og sosial påfyll!

Arrangementet legges inn i PÅFYLL rekka der designere og arkitekter deler aktuelle erfaringer fra bransjen. Mer info her.

Facebook arrangement


Mer PÅFYLL?

Det blir flere arrangement utover høsten. Se her


Arrangementet er i samarbeid med:

Gjenbruksuka
Bodø kommune
NTNU

Med støtte fra Prosjekt67.


Illustrasjon: "Foto av materialtester med skjell og leire " - Ressursbruket