NODA navn

BarePrat: Databasert Byutvikling

Tid: 10.10.23 Kl. 19.00
Sted: Tromsø

Hvordan Brukes Mobildata til Å Utvikle Byen?

Mobildata forteller hvor folk beveger seg i byen. Datainnhenting styrer også eiendomsutvikling. Hvor blikket faller på fasaden kan informere om plassering av hovedinngang. Rolf fra Polaris Eiendom forteller om hvordan de bruker «hard-data» i utvikling av sentrumseiendommer for å følge opp med en diskusjon av hvordan denne metodikken kan supplere tradisjonelle, mer sensitive tilnærminger.

Temastarter: Rolf Thorsen, Polaris Eiendom.
Rolf Thorsen er direktør av Polaris Eiendom AS. Han har erfaring i konseptualisering, prosjektering og bygging i komplekse omgivelser.

Moderator: Kjersti Monsen, arkitekt. Daglig leder i NODA.

PÅMELDING HER.
GRATIS Å DELTA

Dette er BarePrat

BarePrat er en uformell arena hvor man samler seg etter jobb og "bare prater". Det starter med en temastarter som introduserer et tema (20 min), så tar moderator ordet etter det og åpner opp for prat blant publikum. Dette er ikke kun for arkitekter, meningen er at alle som ønsker å snakke om temaet kan få mulighet til det. Vi setter av 2 timer, men er ofte ferdig etter 1. Arrangementet skjer på Senab Eikeland. Vi serverer snacks og drikker - i tilfelle man er tørst eller sulten.

I samarbeid med Tromsø Kommune og Senab Eikeland.


Facebook arrangementet