NODA navn

Sommerskole: Tromsøs fremtid

Tid: 04.08.20 Kl. 11.00
Sted: NNKM

Sommerskole (8-14 år): 4-5 august.
Bli med på Tromsøs nyeste sommertilbud for barn og unge. Vi byr på en uke full av spennende oppgaver som vil få deltakere til å lære om arkitektur, og Tromsøs fremtid på en morsom og interessant måte.

Bli med på sommeruken (4-5. august 11:00 - 14:00) på NNKM der vi skal vi se på ulike scenarioer for Tromsø og lage både 2D og 3D modeller av byen. Aldersgruppe 8-14 år

Forestill deg at Tromsø blir oversvømt i fremtida, da vil områdene ved Domkirka og store deler av Tromsø-Sentrum ligge under vann. På dette kurset skal barna og unge komme med forslag til hva de ønsker at disse områdene skal brukes til.

Dette skal vi gjøre: Barna vil bli utstyrt med farget papir med forhåndstrykte mønstre og nødvendig verktøy for klipping og liming. Ved å kutte og brette vil de lage sine egne 2d- og 3d former.

Det vil også være et eget område hvor man kan uttrykke sine ideer i skriftlig format, og deretter plassere disse på veggen. I tillegg vil vise prosjekter med visjonære løsninger for å inspirerer deltakere. Ditt barn kan delta kun en dag, eller flere dager i løpet av uken.

Gratis å delta. Påmelding til post@no-da.no (Merk eposten med hvilken dag ditt barn ønsker å delta)

NODA har satt seg grundig inn i alle retningslinjer for smittevern i forbindelse med Covid-19 pandemien. Smitteverntiltakene som gjelder her sender vi til de påmeldte

Utstilling åpen for alle lørdag 08. august

Både deltakere og foresatte må lese og følge våre smitteverntiltak.
Arrangementet i samarbeid med NNKM og er støttet av Samfunnsløfte, Tromsø kommune og Gjensidige stiftelsen!

Bildene fra dagen finner du her
Filmen fra dagen finner du her