NODA navn

Sommerskole: Tromsøs fremtid

Tid: 04.08.20 Kl. 11.00
Sted: NNKM

Sommerskole (8-14 år): 4-5 august.
Bli med på Tromsøs nyeste sommertilbud for barn og unge. Vi byr på en uke full av spennende oppgaver som vil få deltakere til å lære om arkitektur, og Tromsøs fremtid på en morsom og interessant måte.

Bli med på sommeruken (4-5. august 11:00 - 14:00) på NNKM der vi skal vi se på ulike scenarioer for Tromsø og lage både 2D og 3D modeller av byen. Aldersgruppe 8-14 år

Forestill deg at Tromsø blir oversvømt i fremtida, da vil områdene ved Domkirka og store deler av Tromsø-Sentrum ligge under vann. På dette kurset skal barna og unge komme med forslag til hva de ønsker at disse områdene skal brukes til.

Dette skal vi gjøre: Barna vil bli utstyrt med farget papir med forhåndstrykte mønstre og nødvendig verktøy for klipping og liming. Ved å kutte og brette vil de lage sine egne 2d- og 3d former.

Det vil også være et eget område hvor man kan uttrykke sine ideer i skriftlig format, og deretter plassere disse på veggen. I tillegg vil vise prosjekter med visjonære løsninger for å inspirerer deltakere. Ditt barn kan delta kun en dag, eller flere dager i løpet av uken.

Gratis å delta. Påmelding til post@no-da.no (Merk eposten med hvilken dag ditt barn ønsker å delta)

NODA har satt seg grundig inn i alle retningslinjer for smittevern i forbindelse med Covid-19 pandemien. Smitteverntiltakene som gjelder her sender vi til de påmeldte

Utstilling åpen for alle lørdag 08. august

Både deltakere og foresatte må lese og følge våre smitteverntiltak.


Arrangementet er støttet av Samfunnsløfet og Tromsø kommune!