NODA navn

UTSATT - Skøytedisco

Tid: 02.03.21 Kl. 08.19
Sted: Prestvannet, Tromsø

Vi i NODA er veldig glade for den positive responsen vi har fått på vårt arrangement, og vi skal jobbe hardt framover for å finne nytt tidspunkt for dette arrangementet.

Selv om arrangementet var organisert i tråd med retningslinjer for smittevern og i dialog med kommuneoverlgen i Tromsø, så vil vi ikke ha kontroll på hva som skjer utenfor det avgrensede området. Vi la ut 190 billeter og det var 1000 interesserte. Det ble for risikabelt. Derfor har vi besluttet å utsette arrangementet til et senere tidspunkt. Vi ønsker å takke alle som engasjerte seg og ville bistå med både lyd, lys, sikkerhet og sponsing.

NODA har blitt intervjuet i iTromsø og Nordlys om saken

------------------------------------------------------------------------
Alle håpet på et bedre år, men 2021 startet dessverre med å sette oss tilbake til «square one», derfor ønsker vi å gi Tromsøs befolkning et lyspunkt i mørketiden og gjerne gjøre det litt ekstra hyggelig i en vanskelig tid.

I samarbeid med lokale aktører skal vi sette opp disco lys og lyd på Prestvannet og vise eksempel på hvordan vi kan ta i bruk uterom på en annerledes og inkluderende måte. Ikke bare blir det gøy, men også en fin måte å være i fysisk aktivitet for alle deltakerne.

Skøytedisco kick starter NODAs prosjetk Inkluderende Arktiske Byrom som går fra januar til august 2021. I prosjektet har vi fokus på medvirkning og mangfold, og ikke minst på å skape gode arenaer i arktiske strøk. Prestvannet har vært et av Tromsøs mest brukte uterom denne snøfrie vinteren. Ved å transformere dette fantastiske uterommet til et temporært dansegulv for hele Tromsøs befolkning, kan vi invitere til fest på trygg avstand. Vi vil vise at de arktiske uterommene er et mulighetsrom med stort potensial.

Tromsø er en inkluderende by med fokus på sosial og kulturell bærekraft. Med Skøytedisco viser vi viktigheten av å dyrke de kulturelle særtrekkene vi har i nord og sette dem i en kontekst. Med små grep tilrettelegger vi for at flere kan ta i bruk dette uterommet og skaper en sosial arena der flere kan møtes.

For å skape gode inkluderende byer og byrom trenger vi flere rom som skaper møter på tvers - hvor vi møter de som også er forskjellige fra oss selv. Bare på den måten kan vi åpne for uventede hendelser, nye relasjonar - og få til videre fellesskap som er sentrale for en inkluderende by.

Program:

14.00 NODA ønsker velkommen til skøytedisco.

14.05 DJ spiller i gang med discomusikk

15.30 NODA ønsker vell hjem.

Har du ikke skøyter, kan du låne hos TURBO på rådhuset.
Kan du ikke stå på skøyter, så er du likevel velkommen å delta og danse uten.

Skøytedisco er i samarbeid med Tromsø kommune
DJ som stiller på arrangementet er (TBA)
Lyd og lys leveres av Media Event
Tromsø streaming studio står for bilder og film
Sikkerheten ivaretas av Tromsø Rødekors


COVID 19

Engasjementet rundt skøytedisco på Prestvannet har vært enormt, og over all forventning, noe vi setter stor pris på! Deltakernes sikkerhet og smittevern er viktig for NODA.

Vi har vært i dialog kommuneoverlege for å sikre at vi kan gjennomføre et trygt utendørsarrangement for byens befolkning.

Deler av Prestvannet vil bli avsperret og du kommer kun inn på skøytedisco-området med gyldig billett. Det er derfor viktig at du som ønsker å delta forholder deg til følgende:

1. Påmelding med fullt navn (Gratis)

2. Ha billetten klar når du kommer for å unngå kødannelse.

3. Det vil være tre innganger.

4. Det blir ingen servering, men ta gjerne med nistepakke.

5. Hold minst 1 meters avstand til andre skøyteglade.

6. Ha det gøy i vinterkulda😊

Hold deg hjemme om du føler deg syk! Det er begrenset antall plasser så vær rask å sikre deg billett