NODA navn

Build’n sip: Tromsøs fremtid?

Tid: 06.08.20 Kl. 17.00
Sted: Nordnorsk kunstmueseum

Vi byr på en kveld med spennende oppgaver som vil lære deltakerne om arkitektur og Tromsøs fremtid på en morsom og interessant måte.

Etter tilbakemelding fra våre medlemmer inviterer vi nå også dere voksne på sommerskole. Har du hørt om konseptet paint’n sip? Vi har gjort det om til build’n sip. Vi skal lage både 2d- og 3d former av byen og se på ulike scenarioer for Tromsø i fremtiden. Samtidig som det er mulighet for noe godt i glasset. Dette kan kjøpes i kafeen til NNKM!

Forestill deg at Tromsø blir oversvømt i fremtida, da vil områdene ved Domkirka og store deler av Tromsø sentrum ligge under vann. På dette kurset skal du komme med forslag til hva du ønsker at disse områdene skal brukes til.

Dette skal vi gjøre: Du vil bli utstyrt med farget papir med forhåndstrykte mønstre og nødvendig verktøy for klipping og liming. Ved å kutte og brette lager du egne 2d- og 3d former som plasseres på kartet.

Det vil også være et eget område hvor man kan uttrykke sine ideer i skriftlig format, og deretter plassere disse på veggen. I tillegg vises prosjekter med visjonære løsninger for å inspirerer deltakere.

Vi tar en liten sum for å kunne dekke materialene:

Ordinær pris 65kr

Pris NODA-medlemmer: 50 kr

Det er få plasser, så vær rask. Påmelding til post@no-da.no

NODA har satt seg grundig inn i alle retningslinjer for smittevern i forbindelse med Covid-19. Vi der derfor alle lese våre smittevernstiltak.