NODA navn

Aktiviteter:

Sommerskole: Tromsøs fremtid

Sommerskole (8-14 år): 4-5 august.
Bli med på Tromsøs nyeste sommertilbud for barn og unge. Vi byr på en uke full av spennende oppgaver som vil få deltakere til å lære om arkitektur, og Tromsøs fremtid på en morsom og interessant måte.

Bærekraftswebinar 3

Hva trenger nordnorske bedrifter for å jobbe mer bærekraftig? NODA har satt sammen en webinarserie som tar opp ulike temaer. Denne gangen NTNU og SINTEF med tema ZEN og pilot-prosjektet "Flyplassutvikling, Bodø"

Designskole: Arkitekturhatter

Bli med på designskole hvor vi lager sommerens kuleste arkitekturhatter.

Emballasjedesign kurs

Hva er god eller dårlig emballasje? Bli med på kurs i Alta

BarePrat: Alfheim svømmehall

Bli med på BarePrat med tema: Alfheim – Historisk tilbakeblikk– arkitektur og identitet

Bærekraftswebinar 2

Hva trenger nordnorske bedrifter for å jobbe mer bærekraftig? NODA har satt sammen en webinarserie som tar opp ulike temaer. Denne gangen Snøhetta og Entra sitt prosjekt "POWERHUSE Brattørkaia"

Designskole: produktdesign

Vi trenger dine gode ideer så færre blir smittet av koronaviruset.
#hackthecrisiskidsedition handler om å dele smarte ideer og hacks som flere kan få glede av.

Bærekraftswebinar 1

Hva trenger nordnorske bedrifter for å jobbe mer bærekraftig? NODA har satt sammen en webinarserie som tar opp ulike temaer. Første webinar vil handle om hvilken sertifiseringsordninger er aktuelle å ha?

Designskole: Tromsø 2050

NODA ønsker deg velkommen til det første kurset i «Futures Thinking Workshop» 5. mars klokka 11:00. I denne 4-timers workshopen lærer vi noen enkle måter å drømme opp spennende fremtider og deretter tenke ut hvordan vi kan komme dit.