NODA navn

Aktiviteter:

Tjenestedesignworkshop Tana

Er tjenestedesign et egnet verktøy for kommunen?

NODA Ung: design i vinterferieuken

Workshop i støpeteknikker og serieproduksjon med vakuumformer.

Årsmøte

18.Februar går årsmøte av stabelen og likt med tidligere år, vil årsmøtet også by på faglig påfyll. Denne gangen har vi invitert Bjørn Viggo, Grafisk Designer og Partner i Tank til å holde foredrag.

Påfyll: Tanker om tvil, tru og tålmodighet

Tank Tromsø ble starta for 20 år siden. Bjørn Viggo leter fortsatt etter de gode begrepene som kan forklare bransjens fortreffelighet. - Eller holder det med å vise glansbilder?

Tjenestedesignkonferansen

Velkommen til tjenestedesignkonferansen der du vil lære alt om hva metodikken går ut på og hvorfor det har blitt så stor satsing på dette området både i privat og offentlig sektor.

Workshop: Tjenestedesign for lærere

NODA_Ung skal levere et kompetanseheving tiltak til lærere på Design og håndverk og  Kunst, design og arkitektur fra alle videregående skoler i Troms.

Påfyll: Taking charge on what you charge

Lær hvordan du bruker forslag/pitch, manus for prising og rollespillteknikker for å overbevise kundene dine om at du er den beste for jobben. Ikke den billigste.

Workshop: Stedsutvikling

Bli med å form FRAMTIDENS Hemnesberget! Velkommen til stedsutviklingsworkshop for vannfronten på Hemnesberget i samarbeid med Hemnes kommune.

Tjenestedesign for offentlig sektor

NODA inviteres til å holde foredrag om viktigheten av å bruke tjenestedesign som strategisk verktøy.