NODA navn

Hackaton

Tid: 01.11.19 Kl. 16.00
Sted: Tromsø

Hvordan kan vi få innsikt i studentene sine behov ved ankomst i Tromsø. NODA til tjeneste inviterer til Hackaton.

ET GODT #ARKTISKSTUDENTLIV

Som en del av DARK skal NODA og Studentsamskipnaden arrangerer Hackaton for å få innsikt i studentenes mening om hvordan de får de best mulige tjenester fra de som tar dem i mot. Verktøyet vi skal bruke er tjenestedesign. Resultatet blir til konkrete forslag til det strategiarbeidet som Samskipnaden er i gang med.

TIL STUDENTER i TROMSØ:

Har du en mening om hvordan studenter får den beste starten på studentlivet? Da trenger vi din stemme!

I bytte mot dine innspill tilbyr vi en sosial, lærerik og kreativ helg hvor du kan være med å forbedre Samskipnadens tjenester. I tillegg tjener du 1500 kroner*.

DETTE SKAL VI

Samskipnaden inviterer 25 studenter til hackaton i tjenestedesign i samarbeid med NODA (Nordnorsk design- og arkitektursenter).

I løpet av en helg samles deltakerne på innovasjonshuben Flow Coworking i sentrum av Tromsø. Sammen med en designer skal dere komme fram til hvordan vi kan tilby verdens beste førsteårsopplevelse for studenter.

1.-3. november 2019 blir det to intensive døgn med kreativitet, intensitet og moro. Vi starter fredag 1. november kl 16.00 og avslutter søndag kl 14.00.

DETTE FÅR DU

Som deltaker får du introduksjon til og erfaring med tjenestedesign som metode. Dette er en mer og mer etterspurt kompetanse blant arbeidsgivere.

Alle måltider gjennom helga dekkes av Samskipnaden, og i tillegg får du et universalgavekort på kr 1 500.

Et god start på studietida har mye å si for at du har et godt studentliv, at du gjennomfører dine studier og kanskje ønsker å bli værende i Tromsø også etter endt studietid.

Hva skal til for at du som student skal ha en best mulig start? For at du skal ha den hverdagen du ønsker deg og mestre studiene? Nå får du mulighet til å fortelle og være med på å forme fremtidens løsninger og tjenester.

FUNNENE

Ja, arbeidet betyr noe!

Resultatet av arbeidet vil bli presentert på strategisamling for alle ansatte og styret i Norges arktiske studentsamskipnad. Den ideelle tjenestereisen vil bli en viktig del av Samskipnadens videre arbeid med å utvikle tjenester for studenten, også i samarbeid med andre aktører som UiT og Tromsø Kommune.

BLIR DU MED?

Meld deg på her: stine.lillebrygfjeld@samskipnaden.no

Påmeldingsfrist 27. oktober.

*i universalgavekort

Resultatet fra workshopen presenteres her: Reibo
Bildene fra dagen finner du her