NODA navn

Designskolen til Bodø

Tid: 01.09.20 Kl. 16.30
Sted: Bodø

Se Kunst i Nord-Norge har invitert NODA til å holde kurs for barn og unge under Bodø Biennale 2020.

Workshopen er i samarbeid med Bodø kulturskole, som et tilbud til elever ved kulturskolen.

Arkitektur omgir oss i hverdagen, i byene og bygdene vi bor og ferdes i. Noen bygg er anonyme, mens andre skaper inntrykk vi sent vil glemme. De flotteste byggene er tegnet av anerkjente arkitekter, som muliggjør det umulige og skaper bygg og inntrykk som følger oss i lang tid. Men ferdige bygg vi kjenner godt, har en gang vært en tanke, en liten inspirasjon, en skisse, en tegning og en modell. Workshopen Arkitekturhatter utfordrer til å overføre bygg fra inni til utenpå hodet. Enten det er bilder av bygg som allerede eksisterer eller et bygg man selv ser for seg, skal arkitekturhattene inspirere og slippe kreativiteten løs, og er en mulighet til å utforske arkitektur i hatteform.

Om kurset Veiledet av vår kursholder Marc Ihle, får deltakerne bruke farget papir, bølgepapp, saks, stifter og lim til å lage en «arkitekturhatt». Resultatet blir unike og iøynefallende hatter som vises fram på åpningen av biennalen.

Se hele programmet for Bodø Biennalen her.

Se bilder fra dagen dagen her.

Våre smitteverntiltak: NODA følger Folkehelseinstituttets regler, råd og veiledninger, og slipper kun inn det tillatte antall kursdeltakere.