NODA navn

DARK_ung: Build n Brus

Tid: 25.01.23 Kl. 12.30
Sted: Amfi Pyramiden, Tromsø

Hei ungdom! Vis oss din ideelle møteplass! Hvordan kan det være på pyramiden?

Bli med oss å bygg modell og drikk brus.

Dere henger ofte på Amfi pyramiden. Særlig på kort-onsdager. Onsdag 25 januar blir dere møtt med et langbord fylt med fargerike materialer. Dere får være kreative og vise hva dere har behov for på deres nye møteplass. Elisabeth, senterleder på Pyramiden vil nemlig gi dere et helt eget område. Nå kan dere komme med innspill.


Alt dere trenger av materialer og snacks får dere. Dere trenger heller ikke være flink å tegne eller modelere - dere skal finne de gode ideene. Det gjør dere sammen med arkitekten Kjersti og samfunnsplanleggeren Stine. De er der for å sparre med - diskutere ønskene deres og hjelpe med å få de ut av hodene deres.


Vi lover ikke at det blir akkurat slik dere ønsker, men vi lover at vi ikke kan lese tankene deres. Dermed trenger vi at dere kommer og viser oss hva dere tenker. Kanskje dere kommer til en kul møteplass en gang i fremtiden?

Åpent og gratis for all ungdom å komme. Brus og snacks blir det og!Det har vært en del skriverier om temaet i Nordlys og iTromsø, særlig i negativ stand. Kan vi snu dette til noe positivt?
Vi tror at samfunnsutfordringer kan løses gjennom design. Medvirkning er en stor del av en slik prosess.


Modellene stilles ut i et butikkvindu slik at alle kan se hvordan dere ønsker å ha det. De blir også stillet ut på DARK_ung festivalen 2023 - design og arkitekturfestivalen for av og med barn og unge. Etter festivalen får man ta med designet hjem.


I samarbeid med Amfi Pyramiden.
Arrangementet er støttet av BUFDIR, Gjensidigestiftelsen og Sparebankstiftelsen.