NODA navn

Byromsfest

Tid: 14.08.21 Kl. 13.00
Sted: Prostneset, torget utenfor havneterminalen

Vi inviterer store og små til byromsfest

Etter et halvt år med arbeid for å utvikle torget utenfor havneterminalen er vi endelig klare til å invitere hele Tromsø til fest i dette fantastiske byrommet.

Byromsfesten er en del av prosjektet «Inkluderende Arktiske Byrom» som har som mål å puste liv og farge inn i Tromsøs viktigste byrom og knutepunkt.

Etter innspill fra Tromsøs befolkning, og ved hjelp av dyktige og kunnskapsrike aktører forvandles dette byrommet nå til en inkluderende møteplass med liv og aktivitet til glede for alle byens innbyggere og besøkende.

På byromsfesten viser vi frem en av fire paviljonger som skal pryde byrommet i årene som kommer. Vi pynter til fest med fargerike vimpler og ballonger. DJ Howie Funk sørger for live musikk og det vil være mulighet til å kjøpe mat fra matvogner plassert inne på området. Sjømatfesten sin matvogn har med gode smaker fra havet, Green Falafel har med kullgrill og nydelige falafler og Kaffebønna vil tilby deilig kaffe, is og rykende fersk bakst.

På festen skal vi også hente innspill fra byens befolkning på navn til dette torget. Det er nemlig slik at den heter per i dag Torg 1. Byen viktigs knutepunkt bør ha et bedre navn, så vi tar gjerne imot gode forslag som skal i etterkant overleveres til Tromsø kommune og Tromsø havn.

Alle forslagene vil bli presentert på vår Facebook-side hvor folket kan stemme frem sine favoritter. Vi gleder oss til å ta imot mange navneforslag!

Covid-19

Deltakernes sikkerhet er viktig for NODA. Vi følger til enhver tid de nasjonale retningslinjene for smittevern.

Hold 1 meters avstand til andre utenfor egen husstand for å redusere kontakten.

Bli hjemme hvis du er syk.

Utvis god hånd- og hostehygiene.

Bruk Antibac.

Alle deltakere må registrere seg ved ankomst.

Det vil være vakter ved inngang og utgang.

Arrangementet er i samarbeid med Pustuka og Tromsø Havn.

Prosjektet er støttet av Troms og Finnmark Fylkeskommune.

Ta med godt humør. Håper vi sees!

Se bilder fra dagen her