NODA navn

Build´n sip: Kaipromenaden

Tid: 24.09.20 Kl. 18.00
Sted: Nordnorsk Kunstmuseum

Meld deg på Build'n sip: En kreativ og sosial kveld, med spennende utfordringer innen arkitektur og byutvikling!

Vi gjentar suksessen med Build'n sip, denne gangen med tema Kaipromenaden. Kaipromenaden i Tromsø er et blankt lerret - som dere skal dekorere og bygge opp til et byrom uten like. Kan man designe et møbel eller en installasjon for både rekreasjon og lek, et utekjøkken med fiskeanlegg, en badstue med panoramautsikt, en joggerute eller en scene for spontan kulturformidling? Bare fantasien setter grenser!

Et utsnitt av kaikanten printes ut som et gulvdekkende kart. Du vil bli utstyrt med farget papir med forhåndstrykte mønstre og nødvendig verktøy for klipping og liming. Ved å kutte og brette lager du egne 2D- og 3D- former som plasseres på kartet. Dere eksperimenterer med tegning og modellering, for å vise fram ideer for en sosial og sammenhengende kaikant.

Build'n sip er et sosialt arrangement med kreativ atmosfære, og mulighet for noe godt i glasset fra kafeen til Nordnorsk Kunstmuseum. Vår instruktør gjør det enkelt og morsomt å bygge modeller. Velkommen til en annerledes kveld i sosialt lag!


Påmelding til post@no-da.no

Inkludert i prisen får du alt nødvendig utstyr og en enhet drikke.

NODA-medlem: 150kr

Ordinær: 190kr

Betaling via Vipps.

Bildene fra dagen finner du her