NODA navn

Arkitekturvandring på hjul

Tid: 18.09.21 Kl. 12.00
Sted: Hålogaland Teater

Bli med på arkitekturvandring der alle type hjul er velkommen!

Tromsøs ikoniske bygg har gjort byen, og landsdelen, kjent for mange. For NODA er det viktig at alle skal få muligheten til å gjøre seg kjent med om den unike arkitekturen og designet som Tromsø har. Det er spesielt viktig å formidle dette til barn og unge så de får en forståelse og interesse for arkitektur og byutvikling.

18 september arrangerer derfor NODA «Arkitektvandring på hjul». Hensikten med arrangementet er å inspirere til refleksjon og dialog rundt arkitekturen i byen vår. Hva ser vi når vi ser bygningen? Hva tenker vi om utformingen? Funksjonaliteten?

Dette arrangementet er ment for barn og unge i alderen 9-14 år. Måten vi tar oss frem på er på hjul. For eksempel sykkel, sparkesykkel, skateboard, rullestol, rulleski, rollerblades ol.

Vandringen er på ca. 2 km og starter ved Hålogaland Teater. Derfra ruller vi samlet til Polaria, Prostneset, Kystens Hus og Vervet. I løpet av turen vil vi få høre innlegg om arkitekturen og designet til hvert bygg. Tilslutt samles vi ved Vervet for et kort presentasjon med Vervet AS mens vi spiser gode kanelboller fra Vervet bakeri.

Tid og sted er lørdag 18. september, kl. 12-13
Møtested kl 12: utenfor Hålogaland Teater.
Påmelding til post@no-da.no

Takk til Vervet AS som er med å fortelle om deres prosjekt og deler deilige boller med våre deltakere!

Designskole for alle er sponset av Kulturtanken