NODA navn

Arkitekturskole for ungdom (Sommertilbud)

Tid: 07.08.20 Kl. 11.00
Sted: Nordnorsk Kunstmuseum

Bli med på Tromsøs nyeste sommertilbud for ungdom. Vi byr på en dag full av spennende oppgaver som vil få deltakere til å lære om arkitektur, og Tromsøs fremtid på en morsom og interessant måte.

Bli med på sommerskole 6-7.august på NNKM der vi skal vi se på ulike scenarioer for Tromsø og lage både 2D og 3D modeller av byen. Aldersgruppe 15-20 år

Forestill deg at Tromsø blir oversvømt i fremtida, da vil områdene ved Domkirka og store deler av Tromsø-Sentrum ligge under vann. På dette kurset skal deltakere komme med forslag til hva de ønsker at disse områdene skal brukes til.

Dette skal vi gjøre: Deltakere vil bli utstyrt med farget papir med forhåndstrykte mønstre og nødvendig verktøy for klipping og liming. Ved å kutte og brette vil de lage sine egne 2d- og 3d former.

Det vil også være et eget område hvor man kan uttrykke sine ideer i skriftlig format, og deretter plassere disse på veggen. I tillegg vil vise prosjekter med visjonære løsninger for å inspirerer deltakere.

Praktisk informasjon: Tilbudet er gratis, men påmelding er bindende på grunn av korona-restriksjonene.
Send mail til post@no-da.no. Her skal du ta med: Navn, alder og telefonnummeret.

NODA har satt seg grundig inn i alle retningslinjer for smittevern i forbindelse med Covid-19 pandemien. Smitteverntiltakene som gjelder her sender vi til de påmeldte

Utstilling vil være lørdag 08. august.

Både deltakere og foresatte må lese og følge våre smitteverntiltak. Arrangementet er støttet av Samfunnsløfet, Tromsø kommune og Gjensidige stiftelsen!

Arrangementet i samarbeid med NNKM og er støttet av Samfunnsløfte, Tromsø kommune og Gjensidige stiftelsen!
Bildene fra dagen finner du her
Filmen fra dagen finner du her