NODA navn

Aktiviteter:

Tjenestedesignworkshop

I samarbeid med Innovasjon Norge Arktisk ønsker vi velkommen til introduksjons workshop i Tjenestedesign i Hammerfest under Arctic Innovation Week

Bransjetreff Hammerfest

Velkommen til bransjetreff for Finnmark medlemmer og andre interesserte.

Tjenestedesign workshop

I samarbeid med Innovasjon Norge Arktisk ønsker vi velkommen til introduksjons workshop i Tjenestedesign i Vadsø under Arctic Innovation Week

Påfyll: Økt bærekraft

Velkommen til Påfyll med tema brukerdrevet Design og «Crowd Innovation» for økt bærekraft.

NODA til Tjeneste samling 3 - kommunal edition

Tredje samling i vårt Tjenestedesignprogram går av stabelen tirsdag og onsdag 3.- 4. september på fylkeshuset i Tromsø. Velkommen!

Design for klima seminar

I forbindelse med NORADs nattevandring i Tromsø arrangerer NODA, i samarbeid med Tromsø kommune v/prosjekt arktisk hovedstad, miniseminar om design og klima.

Sommerfest

I juni arrangerer NODA og FLOW sommerfest i Tromsø, arrangementet er for alle fantastiske NODA medlemmer, Flow'ere!

Påfyll: Hvorfor betale 2 millioner for en logo når den kan kjøpes på nettet for 2000 kr?

Kjente merkevarer får kjeft for pengebruken når de endrer logo, i media får vi kun se en side av saken, nemlig kritikk av prisen. Men hva ligger egentlig bak prislappen?

SE:NODA - Bauhaus Spirit - film

I 2019 markeres 100-årsjubileet for Bauhaus. Denne kunstneriske utopien som ble etablert i en liten tysk by, har satt dype spor etter seg. I dokumentarfilmen Bauhaus Spiritser Niels Bolbrinker og Thomas Tielsch næmere på historien om og arven etter Bauhaus.