NODA navn

Temakveld: Arkitektur skaper verdi, Bodø

Tid: 14.05.18 Kl. 17.00
Sted: Bodø Kunstforening Storgata 9, 8006 Bodø, Norway

Vi legger til rette for seminar om ”Arkitektur Skaper Verdi” for arkitekter i Bodø!

Arkitektur Skaper Verdi er et prosjekt som er igangsatt av Arkitektbedriftene i Norge og med Line Ramstad som prosjektleder. 

Arkitektur skaper verdi skal forsøke å synliggjøre verdier ved arkitektur som ikke nødvendigvis er tatt med i planlegging av bestiller eller andre involverte. Arkitektur skaper ofte merverdier som samfunnet rundt oss ikke er klar over. Med Arkitektur skaper verdi ønsker vi å få fram, formidle og synliggjøre prosjekter der bestiller har fått slike merverdier på byggeprosjektet. NODA er derfor svært glad for å få lov til å være med å tilrettelegge for at dette også kan formidles i Nord-Norge sammen med Arkitektenes fagforbund - AFAG.


Eksempler på prosjekter som har fått merverdi på byggeprosjektet er:

Psykiatrisk sykehus i Danmark der medisineringen gitt kraftig ned etter innflytting i nytt bygg.

Den Norske Opera & Ballett der besøket og interessen for opera har økt voldsomt i tillegg til at det nye bygget har gitt økt interesse for arkitektur. Besøket på og bruken av operataket viser aktivitet som ingen hadde våget å gjette på forhånd. I tillegg ser vi at operaen har gjort Oslo til en mer attraktiv destinasjon for turister.

Prosjektet må gjøres kjent for arkitekter, arkitektstudenter, byggebransjen, politikere, arkitekturinteresserte og samfunnet for øvrig. Det er viktig at vi gjennom gode eksempler og god dokumentasjon kan synliggjøre verdiene som arkitektur tilfører samfunnet. Lik og del og les mer om prosjektet på Facebook-siden til Arkitektur Skaper Verdi eller gå inn på eller gå inn på https://www.arkitekturskaperverdi.no/ 

Program: 

17:00 Velkommen 

17:15: Workshop starter 

19:00: Tapas og drikke 


Påmelding:

Forbeholdt arkitekter.

Arrangementet er gratis, men krever påmelding. 

Påmelding sendes til: post@no-da.no