NODA navn

Aktiviteter:

Morrakaffe: Klimahus

Hva er miljøvennlighet i bygg? Et miljøvennlig bygg handler om mer enn energieffektivitet. Materialitet, helse og livsløp er viktige aspekter når vi diskuterer bygg i et bærekraftig perspektiv.

NODA til tjeneste 1.0: Velkommen til tredje samling

Tredje av fem samlinger i vårt Tjenestedesignprogram blir holdt i Bodø hos Løwini som er deltaker på programmet. Vi møtes torsdag 13. september kl. 11.00.

NODA til tjeneste 1.0: Velkommen til andre samling

Andre av fem samlinger i vårt Tjenestedesignprogram blir holdt i Tromsø på Framsenteret, torsdag 16. august. På denne samlingen vil vi ha fokus på den viktige innsiktsfasen.

Sommerskole: Emballasjedesign

TA PLASS(T) er tittelen på årest sommerkurs for barn og ungdom.

Workshop i tjenestedesign, Mo

I samarbeid med Rana Utviklingsselskap ønsker vi velkommen til workshop i Tjenestedesign på VÆXT Helgeland 20. juni fra kl. 17.00-20.00

Sommerfest 2018

Prosjektet er oppfølgeren til tidligere års bakgårdsfest, men i år gjennomfører vi med en original liten vri. Vi transformerer nemlig ikke en bakgård, men et havnebasseng!

NODA til tjeneste 1.0: Velkommen til første samling

Første av fem samlinger i vårt Tjenestedesignprogram blir holdt i Bodø på Scandic Havet torsdag 14. juni og fredag 15. juni.

Workshop i tjenestedesign, Troms

Næringsforening Tromsregionen har invitert oss til å holde workshop i Tjenestedesign for Økonomilederforum 

Påfyll: Mellom Rom (arkitektur), Svolvær

Mennesker beveger seg mellom rom og i ulike rom gjennom døgnet, årstidene og livet. Arkitektur kan utforme rommene slik at de legger til rette for de gode opplevelsene.