NODA navn

Aktiviteter:

Årsmøte ++

02.Februar går årsmøte av stabelen og likt med tidligere år, vil årsmøtet også by på faglig påfyll. Denne gangen vil temaet være møbeldesign og Kim Daniel Arthur fra Ekte vil holde foredrag. 

Designutveksling i Arkhangelsk

NODA delegasjonen holder foredrag på begge dager av "Design and architecture: changing life quality"konferanse. 

Workshop: Tjenestedesign

Hvordan kan vi gi brukere gode opplevelser over tid? For å svare på dette tar vi et dypdykk ned i deres verden, og studerer vår egen organisasjon fra deres perspektiv. Stadig flere virksomheter jobber med å skape tjenester som er tilpasset kundens behov. Dette gir økt verdi både for brukeren og tjenesteleverandøren

PÅFYLL: Behind the Scenes: Interiør- og møbeldesign

19.oktober feirer NODA 3 år og i den anledning arrangerer vi en kveld med faglig påfyll i møbel- og interiørdesign! For anledningen har vi hentet inn Morten Skjærpe Knarrum fra TV2’s Tid For Hjem og flere andre dyktige foredragsholdere.     

Bakgårdsfest Bodø 2017

I denne bakgården skal det festes!

En stor, og vanligvis trist bakgård gjøres nå om til festplass!

Byutviklingskveld med Mediehuset iTromsø

"Smart By" er en urban utviklingsvisjon for å skape effektive, grønne og gode plasser å bo. iTromsø og NODA har gleden av å invitere til byutviklingskveld med nøyaktig det som tema. "Hvordan kan Smart Cities-tenkningen benyttes for å gjøre Tromsø til en bedre by å bo i?"

Design og Arkitekturseminar under LIAF

Hvordan kan design og arkitektur bidra i større grad i museumspraksis?

I forbindelse med Lofoten Art Festival (LIAF) inviterer vi til tverrfaglig seminar med tema bruk av design og arkitektur i museumspraksis.

PÅFYLL: Kunsten å tenke design

Oppfatningen blant mange – satt litt på spissen – er at designere tegner logoer og arkitekter tegner hus. Gjør det klar til å bli gledelig overrasket – dette er bransjer med rom for mye, mye mer.

Bakgårdsfest Tromsø 2017

Årets bakgårdsfesten går av stabelen i 24.juni og denne gangen i Macks' bakgård!