NODA navn

Bakgårdsfest Bodø 2017

Tid: 13.10.17 Kl. 17.00
Sted: Torvgata 6, 8006 Bodø

I denne bakgården skal det festes!

En stor, og vanligvis trist bakgård gjøres nå om til festplass!

Bak prosjektet finner vi NODA Nordnorsk Design- og Arkitektursenter som arrangerer begivenheten med midler fra Sparebank 1 Nord-Norge avd. Bodø , Nordland fylkeskommune, og i samarbeid med Kulturnatta 2017. Det har også vært involvert en rekke lokale samarbeidspartnere; Gnist Arkitekter, Gigtrigger, BabelØstbø, NorlænningenBodø Kommune mf. 

Prosjektet har som misjon å vise potensialet som ligger i bortgjemte bybakgårder. Ved å hente inn kyndige, lokale arkitekter og designere, forvandles det normalt trause by-rommet, til et sted med liv og røre under Kulturnatta. 

I bakgården vil det være en scene, bygget spesielt for plassen og med ung kultur i fokus. Her vil det bys på musikk og underholdning gjennom hele arrangementet. Det vil også være duket med lokalt designede seiltak, sitteplasser og andre arkitektoniske tiltak. Norlænningen vil stå for drikkeservering og Babel vil stå for Marshmallows som kan grilles over bålpanner mens underholdningen foregår.

Bli med og nyt en kveld som spiller på alle sansene! 


Kveldens program: 

17:00: Ønskes velkommen av NODAs daglige leder, Michele Renee Widerøe og arrangementets prosjektkoordinator og konferansier, Simon Barman-Jenssen 

17:10: Smash Wavet

18:00: Kjerringråkk

19:00: Magnus Bein 

20:00: Kjerringråkk 

21:00: Regnvær

22:00: Tito Lausten 

Bildene fra dagen ser du her

OG artikkelen i avisen finner du her